Fönsterputs i Laholm

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Laholm! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Laholm hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Laholm och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Laholm är en kommun som ligger i Hallands län. Staden är känt för sin rika historia och vackra stränder längs kusten. Här finns flera naturreservat att besöka för promenader i fantastisk miljö och sevärdheter att besöka såsom Laholms slott och medeltida kyrkor.

Beställ fönsterputsning i Laholm

Jättebra!!! Så snabba o fint jobb!

5 av 5 stjärnor

5 mar av
Skinande rena fönster varje gång under de 13 år jag anlitat dem, 6 ggr per år, och trevlig personal vid de tillfällen jag varit hemma och mött dem och berömt dem för fint arbete. Ok, en gång i början av abonnemanget missade de putsningen, de tog fel på hus men grannen blev jätteglad... Nu har jag beställt putsning invändigt också. Ingrid A

5 av 5 stjärnor

26 jan av
Förväntade mig rena fönster utan ränder som när jag gör det. Och fick verkligen det, helt suveränt utfört arbete, hög kvalite är bara förnamnet. Och allt detta till ett bra pris. Väldigt bra App gör det hela till 5av 5.

5 av 5 stjärnor

16 jan av
Mycket positivt och nöjd med jobbet och bemötande.

5 av 5 stjärnor

24 nov av
Jag är mycket nöjd med fönsterputsningen

5 av 5 stjärnor

5 okt av
Svårt att få tag på kundtjänst och behövde ringa/mejla en hel del för att få till beställningen som vi ville ha den. Dessvärre blev det ändå fel och de fick komma tillbaka. Men alla är väldigt trevliga.

4 av 5 stjärnor

21 aug av
Snabbt utfört med bra resultat.

4 av 5 stjärnor

1 maj av
Bra snabb inte många missar bara några

4 av 5 stjärnor

25 feb av
Trevligt bemötande snabbt svar på mail. Väl utfört arbete till ett bra pris

5 av 5 stjärnor

14 jan av
Väl utfört arbete och trevligt bemötande.

5 av 5 stjärnor

24 nov av