Fönsterputs i Laholm

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Laholm! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Laholm hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Laholm och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Laholm är en kommun som ligger i Hallands län. Staden är känt för sin rika historia och vackra stränder längs kusten. Här finns flera naturreservat att besöka för promenader i fantastisk miljö och sevärdheter att besöka såsom Laholms slott och medeltida kyrkor.

Beställ fönsterputsning i Laholm

Svårt att få tag på kundtjänst och behövde ringa/mejla en hel del för att få till beställningen som vi ville ha den. Dessvärre blev det ändå fel och de fick komma tillbaka. Men alla är väldigt trevliga.

4 av 5 stjärnor

Snabbt utfört med bra resultat.

4 av 5 stjärnor

Bra snabb inte många missar bara några

4 av 5 stjärnor

Trevligt bemötande snabbt svar på mail. Väl utfört arbete till ett bra pris

5 av 5 stjärnor

Väl utfört arbete och trevligt bemötande.

5 av 5 stjärnor

Företaget bemötte mina önskningar positivt.

4 av 5 stjärnor

Snabba och effektivt gör inget väsen av sig

4 av 5 stjärnor

Enkelt att skapa ett abonnemang som rullar utan besvär. Putsningen kunde varit bättre. Ibland har ett fönster missats här och där. Under sommaren finns det spår av insekter kvar efter putsning. Annars nöjd

4 av 5 stjärnor

Trevligt bemött fantastiskt bemötande när jag ringde upp och beställde fönster puts .Killarna som kom, Gjorde ett bra jobb klara fönster perfekta inga gnister Jag är mycket belåten Kan rekommendera Eriks Fönsterputs

4 av 5 stjärnor

Fick rekommendationer av en granne. Vi är mycket nöjda

5 av 5 stjärnor