Fönsterputs i Mörbylånga

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Mörbylånga! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Mörbylånga hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Mörbylånga och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Mörbylånga är en kommun som ligger på Öland. Här finns det vackra stränder att besöka för bad och avkoppling i fin natur. Kommunen erbjuder också sevärdheter såsom kyrkor, museer och konstgallerier.

Beställ fönsterputsning i Mörbylånga

Kundtjänst - pratade med en supertrevlig och hjälpsam person Fönsterputsaren - super nöjda Vi har beställt fönsterputsning på nedervåning samt putsning av altanfönster. Vi är jättenöjda!

5 av 5 stjärnor

31 maj av
Vet inte riktigt om alla fönsterbleck och fönster blivit putsade på södersidan - där jag har rosor i de angränsande rabatterna. /Benny

4 av 5 stjärnor

29 mar av
Fönsterputs på abonnemang är toppen 👍 Ni är snabba ,noggranna ,smidiga och pålitliga.

5 av 5 stjärnor

8 feb av
Jag är TOPPEN Nöjd!! Svarade med egna ord på förfrågan. Varför kan Ni inte ta emot det. Fick tillbaka det och måste skriva här!! Det jag köpte var putsning av fönsterna på utsidan på första våningen. Som sagt nöjd!! Mvh Gunn Månsson Dahlström

5 av 5 stjärnor

11 dec av
Gör ett superbra jobb. Effektiva, snabba och professionella.

5 av 5 stjärnor

31 okt av
Duktiga putsare, och trevliga!

5 av 5 stjärnor

29 sep av
Allting är till belåtenhet.Trevliga personal.

5 av 5 stjärnor

24 aug av
Toppen, motsvarar mina förväntningar

5 av 5 stjärnor

22 jul av
Helt OK. Det var rätt tidigt så jag sov.

4 av 5 stjärnor

15 jun av
Alltid bra bemötande. Erik´s levde upp till förväntningarna.

4 av 5 stjärnor

5 mar av