Fönsterputs i Örkelljunga

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Örkelljunga! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Örkelljunga hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Örkelljunga och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Örkelljunga kommun ligger i nordvästra Skåne och är en plats för naturälskare. Det finns gott om skogar och sjöar att besöka för avkopplande promenader och trevliga dagsutflykter. Runt om i kommunen finns det också gott om restauranger och mysiga caféer.

Beställ fönsterputsning i Örkelljunga

Jag träffade inte arbetarna på plats, men jag känner att jag alltid blivit bra bemött när jg har varit i kontakt med företaget.

5 av 5 stjärnor

25 apr av
Trevliga och raska ungdomar Jag förväntar mig noggrannhet till ett bra pris Eriks Fönsterputs uppfyller mina önskemål.

4 av 5 stjärnor

27 mar av
Är supernöjd med att få sms dagen innan och när det är klart

5 av 5 stjärnor

20 feb av
Jag är jätte nöjd med Eriks fönsterputs. Dom kommer regelbundet och putsar fönsterna på nedervåningen och 2 gånger per år övervåningen. Det blir jättebra varje gång, så inget slarv.

5 av 5 stjärnor

23 dec av
Väldigt bra utfört...vi är så nöjda så!!

4 av 5 stjärnor

14 nov av
Effektiva putsare! Mycket trevligt bemötande, tider som hålls. God info. Finns inget att klaga på! Underbar känsla av rena fönster!!

5 av 5 stjärnor

20 sep av
Mycket bra! Snabbt, vi märker dem inte men ser skillnaden på fönsterna när de varit här. Mycket nöjd !!

4 av 5 stjärnor

1 sep av
Bra service, ibland blir det lite skillnad på torkning av fönster kanterna, några gör ett bra jobb, andra slöser lite mer med torkningen.

4 av 5 stjärnor

17 jun av
Jag fick svar på mina frågor som jag ställde när jag ringde upp på telefon. / Fönsterputsarna gjorde som vanligt ett mycket bra jobb.

5 av 5 stjärnor

13 apr av
Smidigt och bra! Inte ens hunden märkte när de var här!

4 av 5 stjärnor

16 feb av