Fönsterputs i Sjöbo

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Sjöbo! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Sjöbo hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Sjöbo och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Sjöbo kommun ligger i Skåne och beskrivs av invånarna som både ett spännande och varierande landskap. Turister som gillar natur och avkoppling lockas av kommunens gröna fält, härliga vandringsleder och jordbrukslandskap. Varje år besöker även många turister Sjöbo Marknad som har ett stort utbud av mat, kläder och hantverk.

Beställ fönsterputsning i Sjöbo

Vi blev bra bemötta, Ni meddelade på ett föredömligt sätt att Ni blivit försenade. Vi hade stora förväntningar och Ni levde upp till dem på ett bra sätt. Vi har köpt utvändig fönsterputsning som Ni utfört till stor belåtenhet.

4 av 5 stjärnor

Trevlig personal som var duktiga och effektiva! Mycket nöjd kund! Jag kommer anlita företaget igen.

5 av 5 stjärnor

Ser bra ut efter putsningen..jsg är nöjd än då länge iallafall.

5 av 5 stjärnor

Utvändig fönsterputsning, bra utfört arbete och trevliga killar som putsar. Dessutom överkomligt pris. I det stora hela mycket nöjd.

5 av 5 stjärnor

Tyvärr aldrig mött dom jobbat själv

4 av 5 stjärnor

Utvändig enkel fönster puts. De skulle skicka ett sms dagen innan men det gjordes inte denna gång. Jag har en hund som finns inne i huset ensam och är jsg inte hemma blir hon stressad

4 av 5 stjärnor

Bra bemötande! Utmärkt genomförd fönsterputsning. De kommer och gör sitt jobb och meddelar när det är gjort!

5 av 5 stjärnor

Trevliga, duktiga fönsterputsning och en bra app där det är lätt att boka eller boka av.

5 av 5 stjärnor

Vänligt och bra bemötande. Nöjd med fönsterputsning. Skulle vara en förbättring om jag tidigare än dagen före visste vilken dag putsarna kommer.

4 av 5 stjärnor

Trevliga och snabba utvändig fönsterputs kommer även att beställa putsning av uterumms fönster längre fram

5 av 5 stjärnor