Fönsterputs i Tjörn

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning på Tjörn! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare på Tjörn hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning på Tjörn och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Tjörn ligger i Västra Götalands län och är en vacker ö som erbjuder härliga natur områden och flera friluftsupplevelser för både barn och vuxna. Några exempel på aktiviteter är ridning, fiske och klättring. Det är även populärt att utforska den fina naturen genom att cykla då det finns flera cykelrundor som tar dig runt på ön.

Beställ fönsterputsning i Tjörn

Träffade inte personalen. Jag förväntade mig rena fönster o det fick jag.

5 av 5 stjärnor

8 mar av
Har inte träffat någon som jobbar på Eriks fönsterputs. Ej varit hemma. Putsat mina fönster på utsidan. Har varit här 3 gånger. Jag är nöjd med putsning..

4 av 5 stjärnor

21 jan av
Bra bemötande och flexibla med allt.

5 av 5 stjärnor

29 nov av
Bra bemötande både från dem som putsar fönster och från admin personal.

4 av 5 stjärnor

11 okt av
Mycket smidigt. Kommer med jämna mellanrum och putsar, snabbt och med bra resultat. Ett plus är att man inte behöver vara hemma och passa. Mycket nöjd.

5 av 5 stjärnor

18 aug av
Utmärkt, mycket nöjd. Excellent

5 av 5 stjärnor

4 maj av
Punktliga, snabba och effektiva!

5 av 5 stjärnor

1 mar av
Proffsigt, snabbt och enkelt! Ovanstående uppfyllde Eriks fönsterputs med råge.

5 av 5 stjärnor

18 jan av
Aldrig träffat dem, men när jag kommer hem är fönstren rena och putsade på utsidan när jag fått besked om detta.

4 av 5 stjärnor

28 nov av
I flera år har jag använt mig av fönsterputsningstjänsten hos Eriks fönsterputs. Att jag fortfarande anlitar dem efter så många år visar på att jag är supernöjd med deras arbete. Att abonnera på fönsterputsningstjänsten är en vardagslyx jag unnar mig.

4 av 5 stjärnor

17 okt av