Fönsterputs i Torsås

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Torsås! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Torsås hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Torsås och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Torsås är en kommun som ligger i Småland. Vid ett besök till den trevliga kommunen finns det möjlighet till flera utomhusaktiviteter som fiske, vandring och båtturer. Runt om finns det gott om trevliga restauranger, konditori och shoppingmöjligheter.

Beställ fönsterputsning i Torsås

Kommer på rätt dag och uppträder proffsigt gör ett bra jobb.

4 av 5 stjärnor

Allt är bara bra. Rena och fönster.

5 av 5 stjärnor

Exelllent och allt stämde med mina förväntningar!

5 av 5 stjärnor

Funkar bra rena å fina fönster.. Trevlig kundtjänst ingen bindningstid.. Får sms när de kör ut å efter jobbet är klart å det är bra så man vet när de varit hemma eftersom man själv är på jobbet.. Är nöjd med tjänsten

4 av 5 stjärnor

Ett trevligt bemötande och fina fönster

5 av 5 stjärnor

Fönsterputsarna är mycket artiga och trevliga. Dom levde upp till fullo. Vi köpte tjänsten med utvändig putsning var 6:te vecka och altanen skulle tas varannan gång.

5 av 5 stjärnor

Beställt utvändig putsning som fungerar väldigt smidigt! Var hemma senaste gången o upplevde ett snabbt arbete m gott resultat! Kommer även fortsättningsvis använda denna tjänst! Fick mitt önskade resultat till ett mkt fördelaktigt pris! Stort tack för att Ni underlättar min vardag! Ha en fin dag/ Stina

5 av 5 stjärnor

Fönsterna putsades enligt överenskommelse,bra utfört och ett trevligt bemötande.

4 av 5 stjärnor

Rena fönster & trevlig personal!

5 av 5 stjärnor

Trevligt bemötande. Uppdraget avser putsning av fönster på första våningen utsidan. Vi har tidigare varit nöjda med kvaliten på arbetet men vid putsningen före jul var resultatet inte alls bra (mycket rinnmärken över hela fönstret) Vi klagade och ni putsade om med samma dåliga resultat. Därför gläder det oss att konstatera att denna gång var resultatet mycket bra och vi är helt nöjda.

5 av 5 stjärnor