Fönsterputs i Markaryd

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Markaryd! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Markaryd hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Markaryd och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Markaryd är en stad som ligger i Kronobergs län och är mest känt för sina vandringsleder i fantastisk miljö. Runt om i kommunen finns det gott om skogsområden och sjöar med fina badplatser. Det finns även möjlighet att hyra kanot för de som vill uppleva kommunens natur och dess rika fågel och djurliv längs sjön.

Beställ fönsterputsning i Markaryd

Supertrevlig och kunnig personal. Lätt värt pengarna och enkelt att komma i kontakt med företaget. Synd att appen inte tycks fungera på nyare versioner av Android. Men går lätt att boka om, göra tillägg eller ändra i sitt abonnemang via telefon eller mail.

4 av 5 stjärnor

29 maj av
Väldigt trevlig och duktig personal. Jag hade beställt putsning av alla rutor på utsidan och jag blev jättenöjd. Duktiga o snabba var de som putsade! Tack!😊

5 av 5 stjärnor

24 mar av
Vi var inte hemma när fönsterputsningen gjordes.

4 av 5 stjärnor

4 feb av
Jag har blivit bemött på bästa sätt. Hittills har förväntningarna infriats på bästa sätt. Kommer alltid när det har meddelats och utförandet är alldeles utmärkt.

5 av 5 stjärnor

9 dec av
Trevligt bemötande och utmärkt arbete.

5 av 5 stjärnor

28 okt av
Skulle gärna veta innan när putsning kommer att ske Var inte hemma sist så jag har inte pratat med någon person. Ser några mister på glasen. Fönsterputsning bottenvåning utvändigt

4 av 5 stjärnor

27 sep av
Grymt bra & duktiga killar som putsade våra fönster. Tacksam kund!

5 av 5 stjärnor

23 aug av
Senaste gången två svensktalande pojkar som jag kunde tala med - bra. Dock glömde de att torka fönsterblecken, annars helt nöjd.

4 av 5 stjärnor

20 jul av
Mycket smidigt. De kommer och putsar snabbt och effektivt, oavsett om man är hemma eller inte.

5 av 5 stjärnor

12 jun av
Vänligt bemött. Nöjd med putsningen av rutor på nedervåningen.

5 av 5 stjärnor

4 mar av