Fönsterputs i Växjö

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Växjö! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Växjö hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Växjö och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Växjö är en gammal stad med en rik historia som ligger i Kronobergs län, nära till både landsbyg och tätort. Kommunen är en populär turistdestination då det finns många grönområden att utforska och turistattraktioner att besöka såsom Växjösjön, Smålands Museum och Växjö Domkyrka.

Beställ fönsterputsning i Växjö

Administrationen kunde varit bättre, typ någon form av meddelanden när de kommer och framförallt vid förseningar! Putsarna är både effektiva och trevliga.

4 av 5 stjärnor

Mycket bra och rena fönster! Enkelt att boka, bra service.

5 av 5 stjärnor

Fantastiskt fint putsat. Förstår att man inte kan välja fina dagar bara att putsa eftersom det finns fler kunder än vi men kändes lite onödigt att putsa när det blåste storm och regnade.

5 av 5 stjärnor

Fönsterputsningen gick i rekordfart. Skall kolla resultatet när solen skiner.

4 av 5 stjärnor

Så nöjd. Glad och trevlig personal. Fint resultat!

5 av 5 stjärnor

Beställde en engångsputsning. Det blev lite fel initialt pga missförstånd vid beställningen. Eriks fönsterputs kundtjänst löste problemet snabbt. Kommer absolut att anlita dem igen. Seriösa och proffsiga.

4 av 5 stjärnor

Rena fönster när man kommer hem😃

4 av 5 stjärnor

Får det jag betalar för👍 Rena och fina fönster. Perfekt att kunna utnyttja sitt RUT avdrag.snabba killar som vet hur det ska vara, hade aldrig fixat det själv på det sättet

5 av 5 stjärnor

Alltid nöjda med resultatet! Abonnemanget gör att vi får nyputsade fönster regelbundet.

5 av 5 stjärnor

Ordning och reda, rena och fina fönster.

5 av 5 stjärnor