Fönsterputs i Båstad

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Båstad! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Båstad hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Borås och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Vid västkusten i Skåne ligger Båstad som är en fantastisk stad som är mest känd för sin tennisturnering. Hit lockas många turister och internationella spelare varje år. I staden finns det även mysiga hamnar och stränder men även charmiga lokala butiker och restauranger.

Beställ fönsterputsning i Båstad

Jag är mycket nöjd med Eriks fönsterputs.fönstretrutorna blir så blanka och fina. Skulle utan tvekan rekommendera er om jag blir tillfrågad av någon intresserad. Vilken fin gåva ni skänkt till Barncancerfonden.

5 av 5 stjärnor

Snabbt och effektivt arbete av de som putsar. Dock de kom och putsade mitt i ett regnväder. De måste kanske putsa när det är dags enligt schemat de har

4 av 5 stjärnor

Trevlig bemött. Det blev ett bra resultat

5 av 5 stjärnor

Bara positivt. Bra och snabbt resultat. Är mycket nöjd! Jag köpte putsning av fönster på utsidan av nedervåningen samt uterum.

5 av 5 stjärnor

Trevliga och jättebra på alla vis

5 av 5 stjärnor

Jag upplever detta som en perfekt grej. TACK

4 av 5 stjärnor

Har blivit bra bemött och fönsterputsningen till belåtenhet av en trevlig fönsterputsare.

4 av 5 stjärnor

Det fungerar jättebra. De kommer och tvättar som vi har kommit överens om och fönstren är jättefina när de är klara.

5 av 5 stjärnor

Utfört på ett bra sätt. Inget att anmärka på denna gången heller.

4 av 5 stjärnor

Hur bra som helst. Tänker inte skriva minst 30 tecken för det ids jag inte.

5 av 5 stjärnor