Fönsterputs i Mölndal

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Mölndal! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Mölndal hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Mölndal och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Mölndal är en naturskön stad som ligger på landsbygden men gränsar till Göteborg. Kända sevärdheter är Gunnebo slott och trädgårdar men även Kvarnbyn lockar många besökare årligen. Det finns en hel del utomhusaktiviteter i kommunen såsom vandringsleder, golf och härliga badplatser.

Beställ fönsterputsning i Mölndal

Superbra företag! Löser alla önskemål och putsar ordentligt. Så nöjd!

5 av 5 stjärnor

Trevliga killar, bra jobb.Lätt att ändra tiden när det behövs.

4 av 5 stjärnor

Personalen som var på plats var mycket bra, snabba och effektiva. Dock tog Det långt tid per telefon innan de återkopplade trots att jag var nr.1 i kön. Kom inte den veckan jag hade beställt, utan tidigare.

5 av 5 stjärnor

Tycker att de utför ett bra jobb. Personalen har ett trevligt bemötande. Deras priser är inte för dyra.

5 av 5 stjärnor

Allt är verkligen toppenbra! Tack!👍🌺

5 av 5 stjärnor

jag va inte hemma men det såg bra ut när jag komm hem :-)

4 av 5 stjärnor

Trevliga snabba och snyggt jobb 🤩

5 av 5 stjärnor

Tack för mycket god service! God kontakt med kundservice som resulterade i att jag fick putsat alla fönstren. Tack till de som utfört putsningen och strängt uterummet när de var klara.

5 av 5 stjärnor

Får veta en dag i förväg när fönsterputsningen sker. De båda som varit här har gjort ett utmärkt jobb. Eftersom vi inte var hemma så skickade man ett sms då de var färdiga med arbetet. (Bra att veta då vi har grann ”kontroll”). Har just nu fönsterputs utomhus på vår villa som är på 1 1/2.

5 av 5 stjärnor

Bra service och duktiga medarbetare

5 av 5 stjärnor