Fönsterputs i Mölndal

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Mölndal! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Mölndal hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Mölndal och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Mölndal är en naturskön stad som ligger på landsbygden men gränsar till Göteborg. Kända sevärdheter är Gunnebo slott och trädgårdar men även Kvarnbyn lockar många besökare årligen. Det finns en hel del utomhusaktiviteter i kommunen såsom vandringsleder, golf och härliga badplatser.

Beställ fönsterputsning i Mölndal

Alltid trevliga bra arbete bra betalnings sätt

5 av 5 stjärnor

5 apr av
Era fönsterputsare tar även fönsterbågar och bläck och så fina fönster förstås då känner jag mig nöjd.

5 av 5 stjärnor

12 mar av
Över lag väldigt bra service med trevliga putsare som gör ett bra jobb. Dock en negativ sak i att putsschemat plötsligt ändrades nu i december utan förvarning. Ett SMS gick ut på söndag kväll om att vår adress skulle putsas efterföljande måndag morgon. När jag då loggade in på mitt konto stod det där att nästa putsning skulle vara två och en halv vecka senare. Trots detta kom putsarna nästa morgon utan att vi fick chans att varken beställa tillägg eller avboka.

4 av 5 stjärnor

1 dec av
Superbra företag! Löser alla önskemål och putsar ordentligt. Så nöjd!

5 av 5 stjärnor

15 okt av
Trevliga killar, bra jobb.Lätt att ändra tiden när det behövs.

4 av 5 stjärnor

5 sep av
Personalen som var på plats var mycket bra, snabba och effektiva. Dock tog Det långt tid per telefon innan de återkopplade trots att jag var nr.1 i kön. Kom inte den veckan jag hade beställt, utan tidigare.

5 av 5 stjärnor

12 maj av
Tycker att de utför ett bra jobb. Personalen har ett trevligt bemötande. Deras priser är inte för dyra.

5 av 5 stjärnor

9 mar av
Allt är verkligen toppenbra! Tack!👍🌺

5 av 5 stjärnor

25 jan av
jag va inte hemma men det såg bra ut när jag komm hem :-)

4 av 5 stjärnor

2 dec av
Trevliga snabba och snyggt jobb 🤩

5 av 5 stjärnor

20 okt av